Főoldal / Kapcsolat
Ügyfélszolgálati bejelentések

A beérkezett bejelentéseket, panaszokat 72 órán belül kivizsgáljuk és szükség szerint e-mailben, vagy telefonon válaszolunk.

Jogszabályi megfelelősség

Megfelelünk az adatszolgáltatási, fogyasztóvédelmi előírásoknak, az ide vonatkozó jogszabályok az adatvédelem olvashatók.

Felügyeleti szervek

Ha mégis bármi aggálya felmerül, a fogyasztóvédelmi felügyelethez fordulhat.

Elérhetőség:

http://www.fogyasztovedelem.hu

Egyéb alternatív vitarendezési módok: http://www.infomediator.hu

Elérhetőségek

Cégnév:

GÁBOR-KER-PACK Csomagolóanyag Kereskedelmi Kft.

Telephelyünk címe:

5100 Jászberény Vásártér u 5.

Telefonszám, email:

+36-57/501-130, gaborkerkft@invitel.hu

Adószám:

13119074-2-16

Tevékenységi kör

Cégünk több mint 10 éve foglalkozik csomagolóanyagok forgalmazásával. Üzletünkben megtalálhatóak az iparban gyakran használt csomagolóanyagok (mint pl: stretch fólia, hullámpapír, légpárnás fólia, pántoló szalag, ragasztószalag) ugyanúgy mint a mindennapokban használt papírtasakok, papírtálcák, muanyag eldobható poharak, tégelyek, evoeszközök, pe tasakok és táskák. Cégünk fo célja ügyfeleink legmegfelelobb kiszolgálása, számunkra minden vásárló fontos. Reméljük webáruházunk még inkább segít bennünket ebben a munkában. Amennyiben érdeklodésüket felkeltettük keressenek bennünket elérhetoségeink bármelyikén.

Hírlevél
Név*:
E-mail cím*:
E-mail cím újra*:
Híreink

Nincs aktuális hírünk!

Szállítási költségek

A megrendelt termékek házhoz szállítása az MPL közreműködésével történik. Megrendelés leadása után, a szállítással kapcsolatos határidőt, illetve további információt a szolgáltató oldalán www.mpl.hu találhatnak

A szolgáltatás díjszabása: bruttó 1.830 Ft, 60.000 Ft vásárlás felett INGYENES!

Hasznos Információk

A webáruházban történő vásárlás előtt kérjük olvassa el Általános szerződési feltételeinket és a webáruházban történő vásárlás menetét.

>> ÁSZF

A webáruházba történő regisztráció és vásárlás során megadott adatokkal kapcsolatos adatvédelmi elveinket az alábbi oldalon olvashatja:

>> Adatvédelmi elvek